Bahasa
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
Singapore
Indonesia
Brunei
Takaful Kesihatan - i-Additional Lifetime & i-Lifetime Critical Illness Term Rider

Takaful Kesihatan

i-Additional Lifetime &
i-Lifetime Critical Illness Term Rider | Rider Bertempoh Manfaat Penyakit Kritikal

Rider yang melindungi keperluan kritikal anda sepanjang hayat

Penyakit kritikal merupakan suatu mimpi buruk bagi setiap insan. Ia bukan sahaja memberi kesan buruk pada kesihatan fizikal anda, tetapi juga boleh mengganggu kestabilan situasi kewangan anda tidak kira usia dan kekayaan ada. Suka atau tidak, kita perlu sentiasa bersiap sedia untuk menghadapi apa jua tragedi kerana tidak kira seberapa keras pun kita berusaha menjalani gaya hidup yang sihat, nasib tidak selalu akan menyebelahi kita. 
 

Pepatah lama ada mengatakan “sediakan payung sebelum hujan”. Namun begitu, ada payung sahaja tidak mencukupi. Kita perlukan lebih perlindungan seperti baju hujan dan juga pelampung untuk memastikan diri dan keluarga lebih selamat apabila ditimpa musibah. Oleh itu, amatlah disarankan untuk anda melindungi diri dan juga anak-anak anda dengan menambah rider penyakit kritikal yang disediakan oleh Great Eastern Takaful bukan sahaja kepada pelan Takaful asas anda tetapi juga pelan Takaful asas anak-anak anda. Rider penyakit kritikal yang kami tawarkan adalah i-Additional Lifetime Critical Illness Term Rider dan i-Lifetime Critical Illness Term Rider.
 

Dengan jumlah bayaran tambahan pada pelan asas Takaful anda pada kadar yang amat berpatutan, rider yang ditawarkan akan membantu anda dan anak-anak anda pada saat anda benar-benar memerlukannya. Memang betul yang pelan Takaful asas anda akan membantu anda. Tetapi rider penyakit kritikal akan memastikan yang anda akan mendapat bayaran tunai sekali gus sebaik sahaja anda didiagnos dengan salah satu daripada penyakit kritikal yang tersenarai pelan perlindungan kami.

 

Ini sedikit sebanyak dapat membantu meringankan beban berkaitan situasi kewangan anda supaya anda dan anak-anak anda dapat memberi keutamaan yang lebih kepada proses pemulihan. Rider penyakit kritikal yang ditawarkan juga memberi anda perlindungan sepanjang hayat anda. Jadi anda dapat menjalani kehidupan tanpa rasa bimbang tentang apa yang akan terjadi pada masa hadapan. Selagi anda masih bernafas, kami pasti akan melindungi anda.

Manfaat-manfaat utama

i-Lifetime & i-Early Lifetime CI Rider

56 perlindungan penyakit kritikal untuk orang dewasa dan kanak-kanak dalam 1 pelan

Nikmati perlindungan penyakit kritikal terluas untuk orang dewasa dan kanak-kanak di bawah satu pelan. Sila lihat senarai 56 penyakit kritikal di sini.

CI Rider

Perlindungan sehingga 5x Jumlah Perlindungan Asas

Lindungi diri anda, pasangan dan anak-anak tersayang daripada penyakit kritikal dan terima perlindungan sehingga 5 kali Jumlah Perlindungan Asas atau RM5 juta!

i-Lifetime & i-Early Lifetime CI Rider

2 pilihan pembayaran tuntutan

Dapatkan TAMBAHAN pembayaran tuntutan ke atas Jumlah Perlindungan pelan asas. Jadi, perlindungan asas anda akan terus berkuat kuasa.

Manfaat-manfaat tambahan

i-Additional Lifetime Critical Illness Term Rider

i-Additional Lifetime Critical Illness Term Rider

  • Perlindungan sehingga 5x Jumlah Perlindungan Asas atau RM5 juta
  • Perlindungan 11 penyakit khusus kritikal kanak-kanak dan 45 penyakit kritikal dewasa
  • TAMBAHAN pembayaran tuntutan ke atas Jumlah Perlindungan pelan asas. Jadi, perlindungan asas anda akan terus berkuat kuasa

i-Lifetime Critical Illness Term Rider

i-Lifetime Critical Illness Term Rider

  • Perlindungan sehingga Jumlah Perlindungan Asas atau RM5 juta, yang mana lebih rendah
  • Perlindungan 11 Penyakit Khusus Kritikal Kanak-kanak dan 45 Penyakit Kritikal Dewasa
  • Pembayaran tuntutan akan MENGURANGKAN Jumlah Perlindungan Pelan Asas

Bagaimanakah rider-rider ini berfungsi

Nota dan penafian

Sila ambil perhatian terhadap perkara di bawah untuk memastikan anda memahami sepenuhnya tentang apa yang dilindungi dan tidak dilindungi oleh produk ini. Jika terdapat keraguan, sila hubungi Perunding Great Eastern Takaful anda.

Kembali ke atas