Great Eastern Takaful Logo
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
Singapore
Indonesia
Brunei
Great Eastern Takaful Logo

Kerjaya Penasihat Takaful & Perunding Kewangan Islam

Sebagai seorang Perunding Takaful di bawah naungan nama yang dihormati di industri takaful, anda akan mendapat pengalaman baru dan menikmati pelbagai cabaran.

Mulakan kerjaya anda sebagai penasihat takaful Great Eastern Takaful


Permulaan baharu untuk mereka yang bersungguh-sungguh

Dengan gabungan jenama yang mantap, kaya dengan sumber latihan, dan laluan kemajuan kerjaya berstruktur, Great Eastern Takaful akan membantu meletakkan anda di laluan kerjaya yang betul.

Kami percaya bahawa mempunyai agensi yang betul boleh memacu budaya yang dinamik. Kami sentiasa mencari mereka yang mempunyai minat bersungguh-sungguh, pencetus idea dan cara baru dalam melakukan sesuatu.

Di Great Eastern Takaul, kami bukan sahaja menawarkan akses untuk penyelesaian terbaik kepada para pelanggan kami, malah lebih lagi. Kami bertekad untuk membantu para pelanggan kami untuk hidup lebih baik dan kami berbangga kerana telah memenangi beberapa anugerah yang mengesahkan kami sebagai pemimin dalam pasaran takaful, termasuklah diiktiraf sebagai Pengendali Takaful Terbaik beberapa kali.
 

Siapa kami

Great Eastern Takaful Berhad (GETB) adalah syarikat usaha sama di antara I Great Capital Holdings Sdn Bhd (i-Great), anak syarikat Great Eastern Holdings Limited dan Koperasi Angkatan Tentera (M) Berhad yang telah dilancarkan pada 2010.

GETB telah mengamalkan pendekatan Takaful untuk Semua dengan visinya iaitu Membuka jalan untuk kehidupan yang Hebat dan Ceria;Takaful untuk Anda dan Saya. Usaha sama ini telah menaik taraf penyelesaian kewangan Islam serta khidmat pelanggan dengan meningkatkan urusan operasi ke aras yang baru di dalam industri takaful.


Sertai kami sebagai Perunding Takaful

Jika anda ingin menjadi sebahagian daripada agensi Perunding Takaful yang berpengalaman dan menikmati kejayaan dan ganjaran kewangan dengan pantas, sila isikan borang atas talian kami.

Kandungan yang berkaitan
Kembali ke atas
Perlu bantuan?
Great Eastern Takaful Contact Us
Untuk Khidmat Pelanggan
E-mel kepada kami
Kunjungi
kami
Buat tuntutan
Great Eastern Takaful Logo

Ahli PIDM

TIPS Brochure PIDM