Bahasa
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
Singapore
Indonesia
Brunei
icon-takaful-keluarga

Apabila anda sudah berkeluarga, segala perspektif terhadap kehidupan anda turut mula berubah. Mahu atau tidak, kesihatan, keselamatan dan kesejahteraan ahli keluarga anda menjadi prioriti yang paling utama. Jika anda sedang mencari produk takaful perlindungan pendapatan bagi memastikan situasi keluarga anda terjamin, pelan takaful keluarga yang kami tawarkan mungkin jawapan kepada pencarian anda.


Sesetengah orang memilih untuk mengambil insuran komersial untuk melindungi keluarga mereka, tapi tahukah anda, takaful keluarga memberi lebih banyak manfaat dan juga peluang untuk anda membuat pelaburan bagi mengukuhkan kedudukan kewangan keluarga anda.
 

Mengapa anda perlu Takaful Keluarga?

Mencarum takaful buat keluarga anda mempunyai pelbagai kelebihan. Pertama sekali, kewangan anda dan keluarga akan lebih terjaga. Dengan sedikit komitmen kewangan bulanan yang anda anda gunakan untuk caruman takaful akan dapat memastikan yang anda sekeluarga akan lebih bersedia untuk menghadapi apa saja kemungkinan termasuk penghospitalan, pembelanjaan pendidikan anak-anak mahupun ibadat umrah dan haji. Kedua, pelan takaful adalah fleksibel. Jiika anda risau jika tanggungan anda semakin bertambah hingga memerlukan anda mengambil pelan takaful yang baharu, pelan Takaful keluarga yang kami tawarkan tidak akan membuat anda berasa tertekan. Pelan takaful keluarga kami yang komprehensif juga ada menawarkan Takaful perlindungan pendapatan dan hibah Takaful buat keluarga anda jika terjadinya sesuatu perkara yang tidak diingini. Dapatkan takaful untuk melindungi bukan sahaja keluarga anda, tetapi juga demi kesejahteraan masa hadapan anda semua. 

 

Takaful Keluarga oleh Great Eastern Takaful

Great Eastern Takaful menyediakan pelbagai penyelesaian yang memberikan anda sekeluarga  perlindungan yang paling sesuai untuk keperluan yang berbeza. Takaful keluarga kami yang komprehensif termasuk takaful perlindungan pendapatan mampu memberikan anda perlindungan yang diperlukan di saat-saat getir. Lihat katalog pelan takaful kami dan pilih yang paling sesuai buat keluarga anda.

Produk lain yang berkaitan

Kami memberi anda akses kepada pelan-pelan peribadi dan pelbagai yang membantu anda melindungi keluarga anda dan menjaga kepentingan anda.

Kami sedia membantu

Dapatkan perlindungan keluarga yang berkualiti dan menyeluruh daripada Great Eastern Takaful. Hubungi penasihat takaful Great Eastern Takaful yang terdekat dan mulakan hari anda dengan perlindungan tambahan daripada kami. Dengan pelbagai pelan takaful yang bermanfaat dan fleksibel jadi anda boleh pilih pelan takaful mengikut keperluan keluarga dan tanggungan anda. Untuk ketahui lebih lanjut tentang pelan takaful yang lain anda boleh layari laman web kami!

Kembali ke atas