Bahasa
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
Singapore
Indonesia
Brunei
Myanmar
icon-takaful-keluarga

Apabila anda sudah berkeluarga, segala perspektif terhadap kehidupan anda mula berubah. Kesihatan, keselamatan dan kesejahteraan keluarga menjadi prioriti paling utama anda, jika anda ataupun tidak. Sesetengah orang memilih untuk mengambil insurance komersial untuk menjaga keluarga mereka, tapi tahukah anda, takaful keluarga memberi lebih banyak manfaat dan peluang pelaburan buat kewangan keluarga anda.  

 

Mengapa anda perlu Takaful Keluarga?

Mencarum takaful buat keluarga anda mempunyai pelbagai kelebihan. Pertama sekali adalah kewangan anda dan keluarga akan lebih terjaga. Sedikit komitmen kewangan setiap bulan anda untuk caruman takaful akan membuatkan anda sekeluarga lebih bersedia untuk apa-apa sahaja, penghospitalan, pembelanjaan pendidikan anak-anak mahupun ibadat umrah dan haji. Kedua, pelan takaful adalah fleksibel. Jadi jika anda risau jika tanggungan anda bertambah dan anda perlu mengambil pelan takaful yang baharu, ini bukan suatu situasi yang anda akan hadapi jika anda pilih untuk mengambil pelan takaful ini. Pelan takaful daripada kami turut menawarkan hibah takaful buat keluarga anda apabila sesuatu yang tidak diingini berlaku. Dapatkan takaful untuk melindungi bukan sahaja untuk perlindungan keluarga anda, tetapi kesejahteraan masa hadapan anda semua. 

 

Takaful Keluarga oleh Great Eastern Takaful

Great Eastern Takaful menyediakan pelbagai penyelesaian yang memberikan anda sekeluarga  perlindungan yang paling sesuai untuk keperluan yang berbeza. Takaful keluarga kami yang komprehensif mampu memberikan anda perlindungan yang diperlukan di saat-saat getir. Lihat katalog pelan takaful kami dan pilih yang paling sesuai buat keluarga anda. 

Produk lain yang berkaitan

Kami memberi anda akses kepada pelan-pelan peribadi dan pelbagai yang membantu anda melindungi keluarga anda dan menjaga kepentingan anda.

Kami sedia membantu

Dapatkan perlindungan keluarga yang berkualiti dan menyeluruh daripada Great Eastern Takaful. Hubungi penasihat takaful Great Eastern Takaful yang terdekat dan mulakan hari anda dengan perlindungan tambahan daripada kami. Dengan pelbagai pelan takaful yang bermanfaat dan fleksibel jadi anda boleh pilih pelan takaful mengikut keperluan keluarga dan tanggungan anda. Untuk ketahui lebih lanjut tentang pelan takaful yang lain anda boleh layari laman web kami!

Kembali ke atas