Great Eastern Takaful Malaysia logo
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
Great Eastern Takaful Malaysia logo

Pengumuman

Pelancaran Portal i-getintouch

Kepada Pelanggan yang kami hargai,

Kami dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran portal pelanggan baru kami bermula 15 Ogos 2018. Dengan portal ini, anda kini boleh mengakses dan menyemak butiran sijil anda, mengemas kini maklumat peribadi dan alamat anda, serta melanggan sijil baru anda melalui atas talian.

Untuk menggunakan portal ini, anda perlu mendaftar di sini. Selepas langkah ini selesai, anda akan menerima Pin Mailer yang mengandungi kata laluan anda, yang akan dihantar ke alamat berdaftar anda. Sila pastikan anda menukar kata laluan anda dengan serta-merta untuk mendapatkan akses ke portal tersebut. Semasa anda melayari portal tersebut, sila luangkan sedikit masa untuk menyemak maklumat profil yang kami sediakan untuk anda dan pastikan ianya adalah tepat.

Oleh kerana ini adalah usaha baru, kemungkinan akan terdapat beberapa masalah kecil yang timbul sebelum ianya berjalan lancar.

Sekiranya anda mempunyai maklum balas mengenai portal ini, atau sebarang masalah mengaksesnya, sila hubungi Careline kami di 1 300 13 8338 atau e-mel kepada kami di i-greatcare@greateasterntakaful.com. Maklum balas anda akan membantu kami memastikan bahawa perubahan tersebut menjadikannya lebih bermanfaat untuk semua.

Terima kasih.

______________________________________________________________________________________________________

Berita Baik!

Daftarlah untuk kemudahan e-Bayaran dan dapatkan pembayaran berkenaan sijil anda dengan lebih cepat ke dalam akaun bank anda melalui KREDIT TERUS. Muat turun borang di dan emelkan kepada kami atau hantarkan di mana-mana cawangan kami yang berhampiran atau hubungi Perunding Takaful anda hari ini!

______________________________________________________________________________________________________

Kembali ke atas
Perlu bantuan?
Untuk Khidmat Pelanggan
E-mel kepada kami
Kunjungi
kami
Buat tuntutan
Great Eastern Takaful Malaysia logo