Bahasa
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
Singapore
Indonesia
Brunei
Pengumpulan Kekayaan

Masa hadapan anda yang selesa bergantung kepada pilihan pelaburan bijak yang anda lakukan. Pelaburan bijak itu ibarat kunci untuk anda mencapai apa sahaja matlamat yang anda ingin capai dalam hidup. Tetapi pelaburan bukanlah sesuatu yang tidak berisiko. Seseorang perlulah tahu selok belok dunia pelaburan sebelum mula berjinak dengan aktiviti tersebut. Jika tersilap langkah, semua simpanan boleh hilang dalam sekelip mata. Itulah yang paling ditakuti oleh semua orang.


Jika anda mencari produk takaful simpanan dan pelaburan yang patuh syariah dan tidak berisiko. Great Eastern Takaful ada berita baik untuk anda. Kami mempunyai cara untuk anda melabur dengan selamat melalui penyelesaian takaful pelaburan yang kami tawarkan. Kami juga akan memastikan pelaburan yang dibuat mematuhi syariah dan melindungi anda dari sebarang risiko dan kemungkinan. Dengan pelan takaful simpanan dan pelaburan kami, anda boleh melabur simpanan anda dengan selamat tanpa menghadapi apa-apa risiko yang memungkinkan anda kehilangan simpanan anda. Apa yang anda simpan akan kekal dalam simpanan anda, apa yang bertambah adalah keuntungan yang anda peroleh dari pelaburan yang anda buat.

 

Pelan takaful simpanan dan pelaburan bernama i-Great Duo yang Great Eastern Takaful tawarkan membolehkan anda menyimpan dan mendapat keuntungan dari pelaburan. Keuntungan tersebut dapat anda gunakan untuk mencapai apa sahaja perkara dalam hidup yang anda inginkan seperti membeli aset seperti rumah atau kereta, melanjutkan pelajaran, mengembara ke seluruh dunia, memulakan perniagaan atau mengerjakan ibadah haji dan umrah. Selain itu, dengan pelan yang sama, anda juga dapat memberi perlindungan terhadap diri anda dan juga keluarga yang anda sayangi. Jadi anda telah melakukan perkara yang bijak jika anda meletakkan kepercayaan kepada kami untuk membantu anda menyimpan, melabur dan melindungi anda.

 

Kita tidak tahu apa yang bakal berlaku pada hari esok, bencana seperti kemalangan atau pun sakit berat boleh berlaku secara tiba-tiba dan pada bila-bila masa, pekerjaan dan kekayaan yang kita ada pada hari ini boleh hilang dalam sekelip mata sahaja, jadi dengan adanya pelan takaful simpanan dan pelaburan, sekurang-kurangnya anda lebih bersedia untuk menghadapi hari-hari yang mendatang walau apa pun cabarannya. Anda juga dapat tidur dengan lena setiap malam kerana anda tahu yang Great Eastern Takaful akan sentiasa melindungi anda.

 

Jadi jangan tunggu terlalu lama untuk mula membuat simpanan dan pelaburan. Masa itu amat berharga dan semakin awal anda mula menyimpan dan melabur, semakin tinggi keuntungan yang anda akan dapat nikmati. Buatlah pilihan yang terbaik demi masa depan anda yang cerah dan kehidupan hari esok yang selesa. Capai segala impian anda dan lindungi simpanan dan keluarga anda dari segala mara bahaya.

Produk lain yang berkaitan

Kami memberi anda akses kepada pelan-pelan peribadi dan pelbagai yang membantu anda melindungi keluarga anda dan menjaga kepentingan anda.

Kami sedia membantu

Hubungi Perunding Takaful

Kembali ke atas