Bahasa
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
Singapore
Indonesia
Brunei

Perlindungan Takaful Komprehensif | Great Eastern Takaful

Anda risau memikirkan masa depan anda? Anda risau tentang kos rawatan dan kos perubatan yang semakin meningkat setiap tahun? Anda seorang majikan dan anda mahu melindungi perniagaan dan juga pekerja anda? Anda mahu membeli rumah, kereta atau mengembara ke seluruh pelusuk dunia? Anda sudah mempunyai keluarga dan tanggungan dan anda risau akan nasib mereka jika apa-apa terjadi pada anda? Anda mahu bersara tak lama lagi tetapi anda risau jika anda perlu mengubah gaya hidup anda selepas bersara?

 

Jika anda menjawab YA pada salah satu atau lebih soalan di atas. Maka anda adalah orang yang kami ingin bantu.

 

Dalam situasi yang serba mencabar ini, amat penting untuk kita semua membuat persiapan supaya dapat menjalani saat-saat sukar di masa akan datang tanpa rasa risau dan bimbang. Bak kata pepatah Melayu “sediakan payung sebelum hujan” dan juga “malang itu tidak berbau”. Ada eloknya jika kita membuat persiapan yang cukup demi keselesaan di masa akan datang. Kita mungkin tidak mampu mengawal apa yang terjadi pada hari esok, tapi dengan persediaan dalam bentuk perlindungan takaful, kita boleh berlapang dada mengetahui terdapat aspek dalam hidup kita yang dilindungi.

 

Situasi dan keutamaan setiap manusia adalah berbeza. Cabaran yang dihadapi juga tidak sama. Anda mungkin sudah berkeluarga dan bertanggungjawab sepenuhnya atas keluarga anda. Anda mungkin seorang majikan yang mengupah pekerja di bawah anda. Anda mungkin seorang graduan yang baru mendapat kerja dan ingin mula menyimpan supaya dapat membeli aset yang anda inginkan. Anda mungkin mahu mendapat rawatan terbaik jika anda ditakdirkan cedera atau jatuh sakit. Anda juga mungkin akan bersara tidak lama lagi dan mahukan pelan persaraan terbaik untuk anda menjalani hari tua anda.

 

Sebab itulah, tak kira siapa pun anda dan apa jua prioriti anda, kami di Great Eastern Takaful menawarkan anda akses kepada pelbagai jenis pelan perlindungan takaful yang disesuaikan khusus mengikut keutamaan dan juga keperluan anda supaya dapat membantu anda melindungi apa sahaja perkara terpenting dalam hidup anda tak kira dalam apa jua situasi.

Kami sedia membantu

Hubungi Perunding Takaful

Kembali ke atas