Bahasa
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
M-Tiara Education

Pelan Pendidikan

M-Tiara Education

Pelajar hari ini, peneraju masa hadapan

Anak anda berhak mendapat langkah permulaan yang stabil dalam kehidupan. Anda sedar bahawa persediaan masa depan anak anda memerlukan lebih dari sekadar simpanan, mengurangkan dan mengawal perbelanjaan. Sebagai ibu bapa, anda sentiasa berusaha memberikan anak anda yang terbaik supaya mereka tidak ketinggalan.

Manfaat-manfaat utama

M-Tiara Education

Insentif tunai untuk prestasi cemerlang

Memberi ganjaran untuk prestasi cemerlang anak anda adalah salah satu cara dana terkumpul daripada pelan takaful keluarga berkaitan-pelaburan ini boleh membantu anda dalam hal ini.

M-Tiara Education

Tingkatkan perlindungan dengan rider pilihan

Tingkatkan pelan pendidikan anak anda dengan pelbagai rider pilihan yang menyediakan anak anda dengan pelan yang lebih komprehensif.

M-Tiara Education

Perlindungan hilang upaya dan kematian

Terima jumlah perlindungan asas dan jumlah nilai di dalam PUA (jika ada) daripada pelan M-Tiara Education anak anda jika berlaku hilang upaya penuh dan Kekal atau kematian.

Dapatkan pelan ini

Hubungi 1 300 88 8787, kunjungi mana-mana cawangan Bank Muamalat atau layari www.muamalat.com.my.

Nota dan penafian

Sila ambil perhatian terhadap perkara di bawah untuk memastikan anda memahami sepenuhnya tentang apa yang dilindungi dan tidak dilindungi oleh produk ini. Hubungi 1 300 88 8787, kunjungi mana-mana cawangan Bank Muamalat atau layari www.muamalat.com.my.

Kembali ke atas