Great Eastern Takaful Malaysia logo
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
Great Eastern Takaful Malaysia logo

Penyelesaian Takaful Untuk Perlindungan, Simpanan dan Masa Depan Anda

Ianya penting untuk mendapatkan perlindungan. Di Great Eastern Takaful, kami memahami keutamaan dalam kehidupan anda. Sebab itulah kami memberikan anda akses kepada pelan yang pelbagai dan khusus yang membantu anda melindungi keluarga serta kepentingan anda.

Lindungi diri dan keluarga
Simpanan masa depan
Bina kekayaan
Penyelesaian Korporat

Lindungi diri dan keluarga

Semua orang mahu melindungi keluarga mereka, namun setiap keluarga berbeza keperluannya. Sebab itulah Great Eastern Takaful menyediakan pelbagai penyelesaian yang memberikan anda sekeluarga  perlindungan yang paling sesuai.
Dapatkan Pelan Langsung
i-Great Murni 2.0
i-Great Murni 2.0

Kini, anda boleh mendapat perlindungan semudah mungkin. Kuasa menentukan apa yang terbaik untuk kewangan anda terletak di tangan anda sendiri dan penuhi keperluan perlindungan anda. Capai hasrat murni anda dengan i-Great Murni 2.0

Manfaat-manfaat Utama
 • Pengunderaitan Perubatan Dipermudahkan
 • Jumlah Perlindungan Asas sehingga RM500,000
 • Elaun Pengurusan Pengebumian
i-Great Medi Care
i-Great Medi Care

Kebahagiaan sejati adalah menjalani kehidupan seperti yang anda mahukan. Malangnya, kehidupan kita penuh dengan ketidakpastian yang tidak dapat dielakkan, begitu juga dengan kesihatan kita. Dapatkan i-Great Medi Care untuk melengkapi pelan perlindungan asas anda bagi melindungi diri anda daripada perubatan kecemasan yang tidak dijangka.

i-Great Medi Care - Penjagaan Perubatan Peribadi Mudah Anda.

Manfaat-manfaat Utama
 • Perlindungan Perubatan Sehingga Umur 80 Tahun
 • Tiada Pemeriksaan Perubatan
 • Tiada Ko-Takaful
i-Great Critical Care
i-Great Critical Care

Kesihatan merupakan sesuatu yang sangat penting untuk anda dan keluarga. Kehidupan yang serba pantas dan perubahan gaya hidup masa kini telah menyumbang kepada peningkatan drastik kebarangkalian seseorang menghidap penyakit kritikal. Proses pemulihan pula memakan masa yang lama dan mahal.

i-Great Critical Care membolehkan anda mendapatkan rawatan yang diperlukan dan mengambil alih kegusaran kewangan anda – suatu tambahan yang penting dalam pelan perlindungan perubatan sedia ada anda.

i-Great Critical Care - Teman Anda Pada Waktu Kritikal.

Manfaat-manfaat Utama
 • Jumlah Perlindungan Asas sehingga RM500,000
 • Tiada Pemeriksaan Perubatan
 • Perlindungan untuk 36 Penyakit Kritikal
Perlindungan Takaful Keluarga

Setiap peringkat kehidupan perlukan perlindungan yang berbeza. Sama ada anda bujang atau sudah berkahwin – kami di sisi anda.

i-Great Jannah
i-Great Jannah

Ini adalah kisah anda. Ia mengenai anda menguruskan kehidupan. Anda sedar bahawa hidup mempunyai naik turun, dan anda mahu bersedia menghadapinya. Pandanglah anak-anak anda, dan anda tahu bahawa anda perlu melakukan sebaiknya supaya mereka dapat mengecapi impian mereka serta melakar kehidupan mereka sendiri. Oleh itu, teruskanlah niat anda dan lakukannya untuk mereka yang anda sayangi, sama ada untuk anak-anak anda, surau di seberang jalan ataupun Rumah orang-orang tua yang sekali sekala anda beri sumbangan. Walaupun tidak seberapa tetapi berterusan serta bermakna, itulah amalan yang berkekalan sepanjang zaman.

Manfaat-manfaat Utama
 • Tempoh Perlindungan Fleksibel
 • Tempoh Pembayaran Caruman

 • Hibah manfaat Takaful anda
Cari Perunding Takaful
i-Great Mega
i-Great Mega

Menguruskan pelbagai komitmen dalam kehidupan kita adalah asas kepada kesejahteraan hidup dan kejayaan profesional. Ini termasuk cita-cita peribadi, keutamaan kewangan, dan matlamat jangka panjang.

 Pastikan anda berada di landasan gaya hidup yang selesa dengan i-Great Mega. Pelan perlindungan kami boleh membantu meningkatkan simpanan serta mencapai impian hidup anda dengan hanya sedikit perancangan dan disiplin.

Manfaat-manfaat Utama
 • Perlindungan Tinggi bermula daripada RM250,000
 • Manfaat Kesetiaan sehingga 40% daripada caruman tahunan
 • 4 Pilihan Fleksibel
Cari Perunding Takaful
i-Great Teras
i-Great Teras

Dapatkan manfaat dari i-Great Teras yang mudah, dengan perlindungan dari hanya RM25 sebulan. Ia adalah pelan permulaan terbaik yang memberikan pulangan ketika matang dan perlindungan pada waktu yang sama.

Mulakan sekarang dan dapatkan perlindungan yang diperlukan!                

Manfaat-manfaat Utama
 • Beri anda ganjaran apabila matang
 • Manfaat Kematian atau Hilang Upaya Penuh dan Kekal (HUPK)
 • Manfaat Pengurusan Pengebumian
Cari Perunding Takaful
M-Tiara Term Takaful

Terdapat beberapa aspek kehidupan anda yang berbaloi untuk anda berjimat - persaraan anda, pendidikan anak anda, untuk berpendapatan sendiri dan juga berjimat  untuk perbelanjaan yang tidak dijangka, memastikan kehidupan orang yang disayangi sentiasa terpelihara. 

Mulakan hari ini dengan M-Tiara Term Takaful dan simpan dana tersebut untuk kegunaan masa hadapan. Dengan Jumlah Perlindungan Asas yang bermula dari RM250,000 yang meningkat pada kadar 10% setiap 5 tahun (maksimum 3 kali kenaikan), sudah tentu keluarga anda akan dijaga dengan sebaiknya.

Manfaat-manfaat Utama
 • Jumlah Perlindungan
 • Penambahan Jumlah Perlindungan
 • Tempoh Perlindungan
Perlindungan Kesihatan

Memastikan anda mempunyai akses untuk penjagaan yang mencukupi adalah sangat penting. Di Great Eastern Takaful, kami mempunyai pelan kesihatan khusus bersesuaian dengan bajet, umur dan keperluan kesihatan anda.

Suit i-Medik Rider
i-Medik memberi anda penyelesaian perlindungan perubatan sehenti untuk meningkatkan keperluan penjagaan kesihatan anda

Untuk menjalani kehidupan anda sepenuhnya, anda perlu menjaga kesihatan anda. Namun, penyakit, kemalangan dan lain-lain halangan perubatan boleh menghalang perancangan masa depan anda – melainkan anda bersedia menghadapinya dari segi kewangan. Suit i-Medik Rider direka khas untuk memberi jaminan kepada anda bahawa kami akan membantu anda jika diperlukan.

Manfaat-manfaat Utama
 • Penambahan 10% Had Tahunan Keseluruhan setiap 3 tahun
 • Elaun Tunai Harian dari RM50
 • Dapatkan 10x Had Tahunan Keseluruhan
Cari Perunding Takaful
M-Tiara Critical Care
M-Tiara Critical Care

Ia amat penting untuk berjimat dan merancang ke hadapan kerana musibah boleh berlaku pada bila-bila masa. Apabila anda mempunyai sebarang penjimatan, anda lebih bersedia untuk masa hadapan. Ini mungkin termasuk masa-masa yang sukar, atau ia mungkin bermakna mempunyai secukup-cukupnya untuk melakukan atau mencapai sesuatu yang diinginkan. Sebuah pelan yang direka untuk membantu anda membiayai perbelanjaan yang mungkin dihadapi setelah didiagnosis menghidapi Kejadian yang Dilindungi, yang tidak ditanggung oleh pelan perubatan anda seperti ubat-ubatan yang diprekripsi, rawatan alternatif dan penjagaan di luar bandar, serta perbelanjaan bukan perubatan termasuk sewa, pembiayaan kereta, caruman Takaful, kehilangan pendapat dan banyak lagi.

Manfaat-manfaat Utama
 • Perlindungan sehingga 150% daripada Jumlah Perlindungan Asas
 • Mula dari serendah RM100 sebulan
 • 5 soalan pengunderaitan yang mudah
Kembali ke atas
Bandingkan rancangan
Perlu bantuan?
Untuk Khidmat Pelanggan
E-mel kepada kami
Kunjungi
kami
Buat tuntutan
Great Eastern Takaful Malaysia logo