Great Eastern Takaful Logo
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
Singapore
Indonesia
Brunei
Great Eastern Takaful Logo

Taklimat Kesedaran Alam Sekitar di Karnival Kerjaya GRADUAN ASPIRE 2024

Taklimat Kesedaran Alam Sekitar di GRADUAN ASPIRE Career Fair 2024

Great Eastern Takaful meneruskan komitmennya terhadap kelestarian alam sekitar, Skuad Hero Lestari telah menyertai Karnival Kerjaya GRADUAN ASPIRE 2024, yang diadakan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) pada 25 dan 26 Mei 2024. Program ini merangkumi sesi taklimat menarik yang menekankan kepentingan pemeliharaan alam sekitar di samping memperkenalkan inisiatif hasil semula, sebagai usaha kelestarian GETB yang menjadikan sisa plastik kategori 2 dan 5, menjadi barang berguna.

Sepanjang program dua hari tersebut, inisiatif ini telah menarik lebih daripada 1000 pengunjung, melibatkan sesi praktikal dan telah menghasilkan 100 barangan seperti pembaris dan sikat rambut. Pengalaman interaktif ini dapat mempromosikan prinsip kitar semula dan kelestarian dalam kalangan pengunjung.

Matlamat Great Eastern Takaful adalah untuk menanamkan tanggungjawab alam sekitar kepada semua peserta. Melalui inisiatif ini, para peserta dapat memahami tentang pengurangan sisa plastik dan penggunaan semula bahan yang boleh dikitar semula, sekali gus menggalakkan budaya kitar semula. 

Kembali ke atas
Perlu bantuan?
Great Eastern Takaful Contact Us
Untuk Khidmat Pelanggan
E-mel kepada kami
Kunjungi
kami
Buat tuntutan
Great Eastern Takaful Logo

Ahli PIDM

TIPS Brochure PIDM