Bahasa
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
M-Tiara Critical Care

Perlindungan Kesihatan

M-Tiara Critical Care

Bersama anda di saat kritikal

Ia amat penting untuk berjimat dan merancang ke hadapan kerana musibah boleh berlaku pada bila-bila masa. Apabila anda mempunyai sebarang penjimatan, anda lebih bersedia untuk masa hadapan. Ini mungkin termasuk masa-masa yang sukar, atau ia mungkin bermakna mempunyai secukup-cukupnya untuk melakukan atau mencapai sesuatu yang diinginkan. Sebuah pelan yang direka untuk membantu anda membiayai perbelanjaan yang mungkin dihadapi setelah didiagnosis menghidapi kejadian yang dilindungi, yang tidak ditanggung oleh pelan perubatan anda seperti ubat-ubatan yang diprekripsi, rawatan alternatif dan penjagaan di luar bandar, serta perbelanjaan bukan perubatan termasuk sewa, pembiayaan kereta, caruman Takaful, kehilangan pendapat dan banyak lagi.

Manfaat-manfaat utama

M-Tiara Critical Care

Perlindungan sehingga 150% daripada jumlah perlindungan asas

Terima bayaran manfaat berbentuk peratusan daripada jumlah perlindungan asas secara sekaligus apabila berlaku kejadian yang dilindungi.

M-Tiara Critical Care

Mula dari serendah RM100 sebulan

Yakinlah bahawa pelan ini memenuhi keperluan kesihatan dan kesejahteraan anda dengan elemen mampu milik  yang direka khas untuk anda.

M-Tiara Critical Care

5 soalan pengunderaitan yang mudah

Daftar untuk perlindungan anda dalam waktu yang singkat dan percepatkan proses caruman ke pelan Takaful yang berpatutan ini.

Bayaran manfaat untuk peringkat berbeza kejadian yang dilindungi

 

Terima bayaran manfaat berbentuk peratusan daripada jumlah perlindungan asas secara sekaligus apabila berlaku kejadian yang dilindungi. peringkat kejadian yang dilindungi termasuk angioplasti dan rawatan pembedahan lain untuk penyakit arteri koronari, peringkat awal kejadian yang dilindungi, peringkat pertengahan dan peringkat akhir.

Bagaimanakah M-Tiara Critical Care berfungsi

Dapatkan pelan ini

Hubungi 1 300 88 8787, kunjungi mana-mana cawangan Bank Muamalat atau layari www.muamalat.com.my.

Nota dan penafian

Sila ambil perhatian terhadap perkara di bawah untuk memastikan anda memahami sepenuhnya tentang apa yang dilindungi dan tidak dilindungi oleh produk ini. Hubungi 1 300 88 8787, kunjungi mana-mana cawangan Bank Muamalat atau layari www.muamalat.com.my.

Kembali ke atas