Great Eastern Takaful Malaysia logo
Pilih negara dan bahasa anda
Malaysia (Takaful)
Malaysia
Great Eastern Takaful Malaysia logo

Nurul Hidayahtulrahmah binti Maitin

Nurul Hidayahtulrahmah binti Maitin

Jantina: Wanita
Tahun Perkhidmatan: 1 tahun
Bahasa Pertuturan: Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris
Bandar: Cheras, Kajang, Shah Alam, Puchong, Kuala Lumpur

Kerjaya sebagai Perunding Takaful membolehkan saya membantu pelanggan mencapai matlamat kewangan mereka dan melindungi diri mereka dan keluarga yang tersayang. Saya juga suka mengenali orang daripada latar belakang dan kerjaya yang berbeza sambil belajar daripada pengalaman mereka.

Saya mengamalkan perniagaan berasaskan keperluan di mana penyelesaian disediakan berdasarkan keperluan setiap pelanggan. Saya berdedikasi terhadap kerja saya dan sentiasa memberikan khidmat yang terbaik. Nilai-nilai teras saya adalah ikhlas; bertanggungjawab; empati; hormat-menghormati; bekerja keras dan kepercayaan.

Pensijilan:
Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian) Perbankan Islam

Pencapaian:
We Are Family 2014, Anugerah Master Sales Silver & Gold 2014, Naib Juara, Ejen Takaful ANC-Baru Terbaik Cawangan KL, 2014 Suku 3, 5 Pengeluar Takaful Peribadi Terbaik (NOC) Okt 2014 Tempat ke-5, Ejen Takaful ANC-Baru Terbaik Cawangan KL, 2014 Suku 4, Wilayah KL Tengah 1 2014, Ejen Baru Terbaik (Jualan Peribadi), Pengeluar Peribadi Terbaik KL Zon G 2014, Ejen Baru Terbaik KL Zon G 2014, STAR Getaway 2014, Anugerah Master Sales Silver 2015, We Are Family 2015, Great Master Leo 2014/2015, Anugerah Supremacy Experience Summit (SES) 6 Bali

Hubungi saya
Mohon hubungi semula
Kembali ke atas
Perlu bantuan?
Untuk Khidmat Pelanggan
E-mel kepada kami
Kunjungi
kami
Buat tuntutan
Great Eastern Takaful Malaysia logo